notícies

« Ves enrere

VISITA de consellers i empresaris al CIPFP Catarroja

VISITA de consellers i empresaris al CIPFP Catarroja

El 28 de novembre el Conseller d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, D. Rafael Climent, el conseller d'Educació, Investigació, Cultura i Esport, D. Vicent Marzà, així com D. Salvador Navarro Pradas, president CEV van realitzar una visita al nostre centre, organitzada per la Confederació Empresarial Valenciana.

Ambdós consellers van ressaltar que el CIPFP de Catarroja és un dels centres de referència, ja que en ell confluïxen de forma eficaç la formació d'alumnes i de persones desocupades amb les necessitats formatives que demanden actualment les empreses valencianes.

Presentació del taller de Fabricació Mecànica, Intervenció a càrrec de D. Javier Ferrer, docent del nostre centre. En esta intervenció, es va parlar sobre el certificat de professionalitat nivell 1 en FP DUAL, així com de contractes formació-aprenentatge.

A continuació es va passar al Taller de fusta, a la part de Controls Numèrics. La intervenció va ser portada per D. Francisco Gradolí, docent del nostre centre, tractant temes com les Noves tecnologies, CAD-CAM i les possibilitats per a l'empresa de la formació per a treballadors ocupats.

  

La presentació en la zona de muntatge i acabats del mateix taller, va ser feta per D. Guillermo Blasco, docent del nostre centre, enfocant la breu xarrada sobre les distintes formacions enfocades a empresa així com de la internacionalització del centre a través de diversos projectes en què actualment s'està participant (Erasmus, Euro Joiner, Pràctiques a Europa…). 

En el taller d'Instal·lacions tèrmiques, van intervindre D. José Alcàntera i Sra Ana Miragany, ambdós docents del centre, tractant temes com: Contactes i Col·laboració amb empreses DANFOSS, Skills CV 2016, Projecte d'innovació CO2 transcrític, Acreditació de competències, així com la Igualtat de gènere. 

 

Per a concloure la visita pels nostres tallers, es va arribar al taller d'Electricitat, la presentació de la qual va ser a càrrec de D. Vicente Benlloch, docent del nostre centre, tractant entre altres temes, el contacte amb empreses del sector i la formació semipresencial en FP Inicial i FP per a l'ocupació. 

Per a finalitzar la visita, es va formar una Taula Redona amb el tema "Empreses i Centres Integrats de FP." on van participar D. Miguel Ángel Javaloyes, SRA Francisca Fontelles, D. Francisco Ibáñez, les empreses "Gels Castillo d'Alaquàs S.L" i "Dr Franz Schneider, S.A." així com dos alumnes formats en el nostre centre, que actualment estan treballant en estes empreses.