notícies

« Ves enrere

Visita al parc eòlic Viudo II de l'empresa SAETA YIELD

Visita al parc eòlic Viudo II de l'empresa SAETA YIELD

El passat 10 de novembre els alumnes de 2n Curs del Cicle Superior d'Energies Renovables van realitzar una visita al parc eòlic Viudo II de l'empresa SAETA YIELD en la població de La Yesa. Este parc eòlic està format per 26 màquines Gamesa G90 2.0 amb generador DFIG. 

 

La visita va consistir en una explicació general dels components de l'aerogenerador, per a després accedir a l'interior de la base (ground) del mateix, on vam poder veure les cel·les de 20kv i el tècnic va realitzar una explicació dels distints estats de funcionament de l'aero per mitjà de les pantalles del Scada. 

També vam tindre l'oportunitat de veure un equip en plenes tasques de manteniment, com es procedia a l'hissat per mitjà del muntacàrregues exterior dels recanvis i ferramentes necessaris per al manteniment.

A continuació vam realitzar una visita a l'exterior de la subestació 20/132KV i a la sala de control del parc on vam poder veure el funcionament i potència generada per cada aerogenerador.

Només volem donar les gràcies a l'empresa SAETA YIELD per les facilitats que ens donen tots els anys per a poder realitzar la vista.