Multimèdia

Coneixes els Centres Servef de Formació?

APP del SERVEF

T'interessa

Enlaces

Visualització de contingut web

Personal expert docent

El personal expert docent del SERVEF du a terme les funcions següents:
  • Programar, impartir, tutoritzar i avaluar accions formatives incloses en la programació dels Centres de Formació del SERVEF, bé en la modalitat presencial, bé en la modaltat de teleformació.
  • Elaborar i/o supervisar l'elaboració de materials i recursos didàctics per a la formació.
  • Vigilar que els espais en què es du a terme la formació mantinguen les instal·lacions i l'equipament a punt per a ser utilitzats.
  • Assessorar sobre la compra de material, equipament i maquinària necessari.
  • Col·laborar en la selecció de l'alumnat.
  • Interaccionar amb empreses de la seua especialitat amb què poder acordar la realització de pràctiques professionals no laborals.
  • Informar sobre els itineraris formatius i les eixides professionals que ofereix el  mercat laboral en la seua especialitat.
  • Col·laborar en els processos d'acreditació de l'experiència.
  • Impulsar de manera permanent la qualitat de la formació i l'actualització didàctica.
 

A) BORSES DE TREBALL TEMPORAL

En aquest apartat trobaràs la informació relativa a les borses de treball temporal de personal expert docent del SERVEF.
Per a pertànyer a una d'aquestaes borses de treball temporal cal presentar la sol·licitud quan el termini de sol·licitudes estiga obert, després de la publicació en el DOGV de la convocatòria corresponent.
 
DECRET 220/2017, de 29 de desembre, del Consell, pel qual es regula la borsa de treball temporal de personal expert docent i s'aproven les bases del procediment de selecció i nomenament per a la realització d'accions formatives en les quals participe el SERVEF.

Convocatòries

FAMÍLIES PROFESSIONALS DE FABRICACIÓ MECÀNICA, D'ELECTRICITAT I ELECTRÒNICA, I D'INSTAL·LACIÓ I MANTENIMENT

Resolució de 2 de juliol de 2018, de la Direcció General del Servei Valencià d'Ocupació i Formació (SERVEF), per la cual es convoca per a la seua constitució, una borsa de treball temporal en aplicación del decret 220/2017, de 29 de desembre, del Consell, pel qual es regula la borsa de treball temporal de personal expert docent i s'aproven les bases del procediment de selecció i nomenament per a la realització d'accions formatives en les quals participe el SERVEF, per a les families professionals de Fabricació Mecànica, Electricitat i Electrònica, i Instal·lació i Manteniment.

SOL·LICITUDS

Termini de presentació de sol·licituds: del 10/06/2018 al 09/08/2018, tots dos inclosos.

Les sol·licituds es tramiten telemàticament i convé llegir detinguidament el procediment que cal seguir, abans de començar la tramitació.

Començar la tramitació de la sol·licitud

 

B) CONTRATACIÓ DE PERSONAL EXPERT DOCENT

 

Documentació per a la contractació de l'expert docent