T'interessa

Visualització de contingut web

Aula Virtual

He oblidat la meua contrasenya

Aula virtual

DEL 20 AL 26 D'AGOST L'AULA VIRTUAL DEL SERVEF ESTARÀ FORA DE SERVICI PER TASQUES DE MANTENIMENT. DISCULPEU LES MOLÈSTIES.

 

El Servef ofereix cursos de formació per a l'ocupació en modalitat de teleformació i amplia així les oportunitats d'actualització i reciclatge de les persones treballadores de la Comunitat Valenciana, preferentment desocupades.

Tot això, d'acord amb l'actual normativa vigent en matèria de formació professional per a l'ocupació i les estratègies promogudes per la Generalitat Valenciana i el Servef per a fomentar la modalitat de teleformació o aprenentatge electrònic:

Els cursos en modalitat de teleformació, ja siga 100 % en línia  o  semipresencial, són cada vegada més demanats, gràcies a la flexibilitat espacial i temporal i d'accés des de diferents dispositius, que ofereixen actualment les tecnologies de la informació i la comunicació.

L'aula virtual del Servef ofereix nombroses ferramentes de comunicació, seguiment i avaluació que permeten a l'alumnat i a l'equip docent crear un entorn d'aprenentatge amigable i col·laboratiu durant els cursos.