T'interessa

Visualització de contingut web

Quins servicis m'oferix?

 

Difusió de les vostres ofertes d'ocupació en qualsevol dels països de l'Espai Econòmic Europeu més Suïssa.

Us assessorem sobre les possibilitats de trobar candidats en 31 països i realitzem la recerca en l'àmbit que decidiu amb la qualificació i les habilitats específiques que necessiteu ( idiomes, especialització, etc.), per a això la vostra oferta figurarà al portal europeu de l'ocupació, també us proporcionem els mitjans dels servicis públics d'ocupació d'altres països.

Li oferim una àmplia experiència en reclutament, en processos de selecció internacionals

Les ofertes d'ocupació podran presentar-les sempre a través del conseller/a EURES de la vostra província, ja siga personalment, per correu electrònic, o per fax.

Un punt de trobada entre l'empresa i el treballador

La base de dades CV-en línia, on més de 12.000 treballadors han dipositat el seu CV, us oferix la possibilitat de trobar el candidat idoni. Després de registrar-vos com a empresa podeu realitzar per ordinador les vostres recerques i contactar directament amb els candidats del vostre interés.

Informació sobre

  • Aspectes legals i pràctics lligats a la mobilitat comunitària. Us assessorem sobre tràmits de Seguretat Social, fórmules de contractació laboral, desplaçaments temporals dels vostres treballadors a un altre país. També informem sobre els organismos competents en cada país, en matèria d'ocupació, seguretat social, impostos, ...
  • El mercat de treball europeu. Per a prendre les vostres decisions us interessa la disponibilitat de treballadors amb formació i experiència en cadascun dels països, així com les qualificacions en cada país, correspondències formatives i adequació de les titulacions als requeriments de les vostres ofertes.
  • Mesures transitòries per als països de l'ampliació. Aspectes legals de la lliure circulació, els acords transitoris i l'aplicació pràctica a Espanya i a la resta de països de la UE.

Guia per a la contractació de treballadors a Europa