T'interessa

Visualització de contingut web

Requisits Tècnics

Per motius de seguretat, la url www.servef.es  es redirigeix automáticamente a www.ocupacio.gva.es . Si el seu navegador li ho demana, confie en esta adreça.
 
El codi de la web www.servef.es  està certificat per als navegadors Internet Explorer  i Firefox, en les plataformas Windows i Linux, per tal cosa, si no utilitza aquests navegadors i entorns, pot ser no li funcione correctament. En aquest càs, facilite'ns informació adicional (principalment versions del sistema operatiu i navegador) per acotar la errada i solucionar-ho.
 

Addicionalment, ha de tindre instal-lat el programari (software) de visualització pdf "Acrobat Reader versió 7 o superior" i el plug-in de l´explorador "Adobe Flaix Player versió 9 o superior".

Finalment, l´informem que les pàgines segures de www.servef.es estan certificades per la ACCV de la Generalitat Valenciana i es recomanable tindre instal-lats els certificats de la ACCV en el navegador, que espoden descarregar des de: <http://www.accv.es/va/ajuda/descarregar-certificats-digitals/>