T'interessa

Visualització de contingut web

Competències clau

Les Competències Clau permeten accedir als cursos de Certificats de Professionalitat.

Si no complixes cap dels requisits exigits per a poder realitzar cursos de  Certificats de Professionalitat de nivell 2 o de nivell 3, pots presentar-te a les proves d'avaluació de les competències clau que convoca el SERVEF.

Superant estes proves podràs acreditar que posseïxes les Competències Clau en matemàtiques, llengua castellana, valencià i, si és el cas, llengua estrangera, necessàries per a cursar amb aprofitament la formació dels Certificats de Professionalitat.

Quan es realitzen estes proves?

Està previst realitzar una convocatòria de proves a principis de l'any i una altra a principis de l'estiu.

Les convocatòries es publiquen en el DOGV (Diari Oficial de la Generalitat Valenciana).

La convocatòria vigent en estos moments és la de la RESOLUCIÓ de 28 de setembre de 2017, de la Direcció General del Servici Valencià d'Ocupació i Formació.

Qui pot participar en estes proves?

Per a presentar-se a les proves és necessari:

1º Tindre complits 16 anys el dia en què finalitze el termini de presentació de sol·licituds de la corresponent convocatòria.

2º No poder acreditar cap dels requisits exigits per a poder realitzar cursos de  Certificats de Professionalitat de nivell 2 o de nivell 3.

Cuan cal inscriure's en les proves?

Per a inscriure's en les proves és necessari que estiga obert el termini de sol·licituds de la corresponent convocatòria.

El termini de sol·licituds de l'actual convocatòria estarà obert del 2 al 15 de novembre de 2017, ambdós inclosos.

Què cal fer per a inscriure's?

La inscripció en les proves pot realitzar-se de dos maneres: presencialment o telemàticament.

 

INSCRIPCIÓ PRESENCIAL:

La inscripció presencial es realitza omplint la sol·licitud i presentant-la en qualsevol centre del SERVEF perquè li donen registre d'entrada.

També pot presentar-se en qualsevol dels llocs previstos en la normativa vigent en matèria de procediment administratiu comú de les administracions públiques.

SOL·LICITUD PER A INSCRIURE'S PRESENCIALMENT

 

INSCRIPCIÓ TELEMÀTICA:

Per a inscriure's telemàticament és necessari tindre codi AutoServef o bé firma electrònica de l'ACCV.

SOL·LICITUD PER A INSCRIURE'S TELEMÀTICAMENT

 

Amb la inscripció telemàtica s'obté un document en què figura el codi i la data del registre realitzat. No oblides guardar-ho i imprimir-lo per si necessitares acreditar que t'has inscrit.

Quan m'haja inscrit, com sabré si m'han admés per a realitzar les proves?

En esta mateixa pàgina es publicarà el llistat de persones admeses i excloses.

 

Qué puc fer si tinc algun dubte?

Per a qualsevol dubte sobre les competències clau, envia'ns un correu electrònic a servef_competenciesclau@gva.es. Per favor, indica en el teu correu el nom i un número de telèfon de contacte.

Normativa

ORDRE 16/2017, de 20 de juliol, de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, per la qual es regulen les proves d'avaluació de les competències clau necessàries per a cursar amb aprofitament la formació corresponent a certificats de professionalitat de nivells 2 i 3 de qualificació, com també la certificació
d'aquests a la Comunitat Valenciana.

RESOLUCIÓ de 28 de setembre de 2017, de la Direcció General del Servei Valencià d'Ocupació i Formació, per la qual es convoquen proves dirigides a l'avaluació de les competències clau necessàries per a cursar amb aprofitament la formació corresponent a certificats de professionalitat de nivells 2 i 3 en l'àmbit de la formació professional per a l'ocupació a la Comunitat Valenciana.